Nå er bildedelingstjenesten større enn Twitter

Facebook-eide Instagram er nå større enn Twitter.

Ta bilde - Foto - Scanpix

Facebook-eide Instagram har nå 400 millioner brukere i måneden. Det gjør bildedelingstjenesten mye større enn rivalen, Twitter, ifølge CNBC.com.De siste ni månedene har 100 millioner flere brukere logget seg på Instagram, blant dem den populære fotballstjernen David Beckham og mye omtalte Caitlyn Jenner.Videre kommer nesten halvparten av de 100 millionene nye brukerne fra Europa og Asia, mens Brasil, Japan og Indonesia stadig får flere brukere.Ifølge Instagram kommer 75 prosent av brukerne fra land utenom USA.De siste brukertallene vil være en stor fordel for Facebook, som nå planlegger å videreutvikle appen til en pengemaskin.Ifølge nettstedet vil annonseinntektene fra Instagram nå 600 millioner dollar i løpet av året, og trolig øke 146 prosent til 1,48 milliarder dollar i 2016.