kunngjorde torsdag og fredag konkursåpning i 30 selskaper.Akershus: Ceby Prosjekt AS; Hefaistos Eiendom AS; Mur & Design AS.Oslo: Dian Bygg og Entreprenør AS; EB Maler AS; Green Clean Norway AS; Idehjørnet VVS AS; LMC Buskerud AS; Premium Bar AS; Profftek Bygg AS.Hedmark: Nedjo AS.Vestfold: Estinto; Personnel Solutions AS.Telemark: Mon Invest Norge Ltd..Aust-Agder: Gruppe-Reiser.no AS.Vest-Agder: Circula AS; Dekk og Rekvisitakjelleren AS; Krossen Veiservice AS.Rogaland: Aeriton Aircraft AS; Chinor AS; Lucas Bemanning AS; Nefco AS.Hordaland: Appa AS; Kjeilen Holding AS; Kjeilen Management AS; Løytnant AS.Møre og Romsdal: Kaffemegleren AS; Møbelgaarden AS; Nye Solhaug Interiør AS.Finnmark: Majala J AS.I tilllegg ble ni personlige konkurser kunngjort åpnet.Dermed ble 97 konkurser kunngjort åpnet sist uke, hvorav 26 personlige.Mandag: Tirsdag: Onsdag: