Gir DNB renteslakt

BN bank-sjef Gunnar Hovland angriper bankgiganten, DNB.

BN Bank-sjef Gunnar Hovland. Foto: Selskapet.

- Mens de kundene storbankene mener er de mest attraktive, gullkundene, har bedre betingelser enn noen gang, er den store flokken av kunder i en helt annen situasjon. de blir behandlet som kveg. Kvegflokken er blitt de store forretningsbankenes melkekyr - for å finansiere lav rente til "gullkalvene", sier sjef i BN Bank, Gunnar Hovland til VG.- Vi tilbyr den samme renten til alle våre kunder. Mens DNB, Nordea og Danske Bank lar de beste og de mest attraktive kundene som ringer og pruter, få best rente. I BN Bank er det betjeningsevne og sikkerhet som avgjør lånerenten, ikke hvor fin tittel du har på visittkortet, eller hvor god du er til å prate for deg, fortsetter Hovland.DNB mener dette er helt useriøs kritikk.- Dette er helt useriøs kritikk fra en aktør som stort sett nekter å gi lån til kunder de mener er for risikable, sier informasjonsdirektør i DNB, Even Westervold til VG.