-Vi venter en ganske stor interesse for denne runden. Vi pleier ikke å gå ut med hvor mange enkeltsøknader vi får, men la meg si det sånn, overtidsbudsjettet er sprengt, sa Oljedirektør Bente Nyland ifølge TDN Finans under et seminar i regi av rederiforbundet torsdag.Søknadsfristen på konsesjonsrunden går ut 2.desember.Nyland sier videre til nyhetsbyrået at det er viktig at de samfunnsøkonomiske ressursene blir produsert, og påpeker at det finnes rettigheter og plikter ved å få en konsesjon på norsk sokkel.-Vi vil ikke ha selskaper som skummer fløten. Det vil vi være ganske nøye på fremover, også når vi nå vurderer tildeling av neste konsesjonsrunde, sier hun og mener langsiktigheten i bransjen kanskje glemmes litt i dagens situasjon og at selskapene tar kortsiktige valg som kan føre til at ressurser går tapt.