Selskapsskatten kan bli kuttet til under 22 prosent

Regjeringen planlegger å redusere selskapsskatten til 22 prosent i 2018. Under pressekonferansen onsdag åpner finansministeren for at den i fremtiden også kan bli lavere.

– I lys av de økonomiske utfordringene landet nå møter, er det riktig tidspunkt å redusere skattenivået ytterligere. Regjeringen har prioritert lettelser som fremmer vekst og omstilling, sier finansminister Siv Jensen i en pressemelding fra regjeringen.Samtidig med statsbudsjettet la finansminister Siv Jensen nettopp frem sitt forslag til skattereform for treårsperioden 2016-2018.Les også: Sivs skattereform - de viktigste punktene- Skattereformen vil fremme økonomisk vekst, lette omstilling og legge til rette for nye arbeidsplasser, sier Jensen i en pressemelding.Under en pressekonferanse onsdag, åpnet finansminister Siv Jensen ifølge TDN Finans samtidig for at selskapsskatten kan falle ytterligere, avhengig av utvikling i skattenivået internasjonalt.