Ser minst to gode år i tank

Teekay-sjef Peter Evensen er optimist.

Peter Evensen. Foto: Finansavisen.

Teekay Corporation-sjef Peter Evensen øyner gode tider for selskapets tankvirksomheter, Teekay Tankers og Tanker Investments, melder TDN Finans.- Vi kan bare se to år ut, og vi ser to gode år. Det bør også fortsette utover dette, men det avhenger av at Saudi-Arabia ikke får nerver. Man kan ikke kontrollere hva OPEC gjør, sier han under DNB Nordic High-Yield Bond Conference.Kortere vedlikehold enn ventet ved raffineriene har ifølge Evensen ført til høyere rater tidligere enn ventet.- Det eneste som har overrasket oss er at eiendelsverdiene ikke har kommet mer opp, sier han.Evensen forteller ifølge nyhetsbyrået videre at selskapet har fokusert på å konsolidere markedet for mellomstore tankskip.- Når det kommer til VLCC-er, finnes det alltid folk som er aggressive, selv om ratene er høye, sier han ifølge TDN Finans.