Sveaas om Hagen: - Det er på tide, får jeg si

Investor Christen Sveaas har selv aldri hatt problemer i yrkeslivet som følge av sin legning.

Investor Christen Sveaas. Foto: Finansavisen

Kjøpmannsgründer og milliardær Stein Erik Hagen føyer seg inn i en kort rekke av profilerte næringslivsaktører etter at han sto frem som homofil på fredagens "Skavlan", skriver Dagens Næringsliv.Investor Christen Sveaas har selv lenge vært åpen om sin legning.- Det er vel dessverre slik at det å være homofil ennå ikke er fullt ut akseptert i samfunnet vårt. Noen har jo tatt et annet valg, nemlig å gifte seg og få barn, og da blir det jo ikke så enkelt da, skriver Sveaas i en e-post til avisen.- Vi som kjenner ham, har jo visst dette lenge, så det er vel ikke en så stor nyhet for oss. Det er på tide, får jeg si, sier investoren, som påpeker at han selv som voksen aldri har hatt utfordringer i sitt yrkes­aktive liv på grunn av legningen.- Det er ikke farlig å stå frem, så tenker du på det, så gjør det. Da får du det mye bedre med deg selv, slår han fast overfor DN.