Tine tilbakekaller Cottage Cheese

Tine kaller tilbake begre med Cottage Cheese mager etter at det er funnet opptil fem centimeters store biter av metallspon i produktet.

Foto: Scanpix

– Bitene av metallspon som er funnet i produktet, er mellom to og fem centimeter. Dette kan være skummelt for alle å få i seg, sier pressevakt i Tine, Sverre Stenseng til Nettavisen. Stenseng beklager dette overfor Tines kunder og sier de jobber på spreng for å finne ut av hvordan metallsponen har havnet i produktet.Det er begre på 400 gram med utløpsdato 5. oktober og som er merket med produksjonssted M169, som trekkes tilbake.– Helserisiko er med i vurderingen som ligger bak tilbakekallingen. Alle forbrukere med det aktuelle produktet hjemme, kan levere dette tilbake til Tine eller til butikken hvor man vil få et nytt produkt eller pengene tilbake, skriver leverandøren i en pressemelding.Tine ble varslet om metallsponen av en forbruker. (©NTB)