DNBs hovedkontor evakuert etter bombetrussel

DNBs hovedkontor i Bjørvika evakueres fredag formiddag på grunn av en bombetrussel.

Næringsliv

– DNB har evakuert på eget initiativ. Saken vil bli rutinemessig etterforsket og er oversendt kriminalvakta, sier operasjonsleder Rune Ullsand til NTB.Evakueringen skjedde ved 11-tiden fredag og varte en halvtimes tid. Det er ikke kjent på hvilken måte trusselen kom, eller hva ordlyden var.– Vi kan bekrefte at det har vært en trussel mot DNB i Oslo. Vi har valgt å gi den videre til politiet for vurdering. Vi har diskutert med politiet, og vi har valgt å evakuere for å være på den sikre siden, sier informasjonsdirektør Even Westerveld i DNB.Klokken 11.34 opplyser DNB at de opphever evakueringen. Samtidig henviser de til politiet for kommentarer om innholdet i trusselen. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv