Hele 27 konkurser tirsdag

I går, tirsdag, ble 27 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund. Her er listen.

Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde i går konkursåpning i 23 selskaper.Østfold: Akershus Bygg AS; Høvik Kafedrift AS.Akershus: Bernhard Sports AS; Bilhuset Superservice; Follo Oppussing AS; Møre Biffer AS; Norgestransport; Opp & Ned AS.Oslo: Vega Totalentreprenør AS; Østlandske Anlegg AS.Hedmark: Karma Storhamarsenteret AS; Økelsrud H J Kremmertorget AS.Oppland: Økelsrud H J Lillehammer AS.Buskerud: Mathea AS.Telemark: Eden Bygg & Eiendom AS.Aust-Agder: Cafe Mondiale AS.Rogaland: HKinvest AS.Hordaland: Hordaland Bygg AS; Webdrop AS.Møre og Romsdal: Eide og Fræna Storkjøkken AS; Vesthus Bygg AS.Nord-Trøndelag: Carmann AS; Teigen Bygg AS.I tillegg ble fire personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.

Nyheter
Næringsliv