– Steng grensene – nå!

Partileder Marine Le Pen i Front National med klar tale; Moskeer må nedlegges, grensene stenges og franske fremmedkrigere bør settes på første fly tilbake til Syria.

Næringsliv

- Den franske regjeringen har gjort seg skyldig i terrorangrepene. De har ikke gjort jobben sin. Fransk politi skal ha avverget et halvt dusin terrorplaner hittil i år, uten at myndighetene har klart å følge dette tilstrekkelig opp. Hvorfor ble de ikke stanset, spør Marine le Pen, ifølge DN.Hun legger armene i kors.– Frankrike må nå gå til krig mot fundamentalistisk islam. Fordi de er i krig mot Frankrike, sier hun til avisen.Le Pen frykter at IS-infiltratører er blant de tusenvis av flyktningene som hver dag strømmer inn i Europa. Nå vil hun gjeninnføre interne grensekontroller.– Schengen-samarbeidet er fullstendig galskap i en trusselsituasjon som denne. Det er bare et spørsmål om tid før det kommer nye terrorangrep, og lokale myndigheter har ikke gode kontroller på hvem som reiser inn og ut. Steng grensene – nå, sier Le Pen til DN.

Nyheter
Næringsliv