Ukens 99 konkurser

99 konkurser ble kunngjort åpnet i Brønnøysund denne uken. Her er oversikten.

Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde fredag konkursåpning i 15 selskaper.Østfold: Walk The Green Mile AS.Akershus: The Lingerie Shop AS; Villa Perlesukker AS.Oslo: Akershus Entreprenør AS; Kinema AS; Kroghs AS; MC Artikler AS.Vestfold: Havna Spa & Fitness AS.Telemark: Farsjø Eiendom AS; Kragerø Hagemiljø AS; Montro Holding AS; Trond Farsjø AS.Aust-Agder: Larsen & Brekke AS.Hordaland: Mundheim Eiendom AS.Sogn og Fjordane: Pyramiden Kafe AS.I tillegg ble tre personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.Ukens 99 konkurser Dermed ble 99 konkurser kunngjort åpnet denne uken, hvorav 27 konkurser.Mandag: 14 konkurser Tirsdag: 27 konkurser Onsdag: 18 konkurser Torsdag: 22 konkurser

Nyheter
Næringsliv