Mårten Rød - Foto: Finansavisen

Mårten Rød er frifunnet

Tidligere styreleder Mårten Rød i Marine Subsea er frifunnet i Borgarting lagmannsrett.

Tidligere styreleder Mårten Rød i oljeserviceselskapet Marine Subsea var siktet for utroskap og hvitvasking, men nå har Borgarting lagmannsrett frifunnet han fullstendig, skriver DN.- Klienten var veldig fornøyd med utfallet av dommen, men har ikke fått sett nærmere på den ennå. Nå er han frifunnet for både straffekravet og erstatningskravet fra bostyrer, sier forsvarer Johnny Veum til avisen.Rød ble i fjor dømt til åtte års fengsel for grov utroskap mot Marine Subsea, samt hvitvasking. Han ble også dømt til å betale 116 millioner kroner i erstatning til konkursboet.Rød ble frikjent for anklagene om korrupsjon i tingretten.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også