Ylvis-Vegard bladde på 17 mill. for Ormøya-perle

raktboligen går under navnet Villa Heimli.

Ylvis. Foto: NTB scanpix
Næringsliv

Ved å gå to millioner over prisantydning, sikret Vegard Ylvisåker seg drømmeboligen på Ormøya utenfor Oslo sentrum for 17 millioner kroner.Den praktfulle sveitservillaen med primærromareal på 209 kvadratmeter går under navnet Villa Heimli og huset i mange år Oslos havnevokter og hans familie. De siste årene har den vært utleid til privatpersoner, etter at Oslo kommune vedtok å legge den tidligere havnevokterboligen ut for salg.Eiendomsmegler Kim André Krabbe i Privatmegleren som solgte boligen ønsker ikke å bekrefte at det er Vegard Ylvisåker som har kjøpt praktvillaen, men uttaler seg generelt om eiendommen.– Dette er utvilsomt en av Ormøyas råeste eiendommer, med hundre meter strandlinje og badehus, sier Krabbe til VG.

Nyheter
Næringsliv