Mikrobryggeriet Lervig Aktiebryggeri ble startet i protest mot at det tradisjonsrike bryggeriet Tou la ned produksjonen i oljebyen Stavanger, og har i en årrekke høstet anerkjennelse for sine kvalitetsdrikker. Men det var først i 2015 mikrobryggeriet klarte å levere overskudd, skriver DN.– Med fjorårets resultat og et betydelig potensial både på Østlandet og i det globale markedet virker det svært sannsynlig at selskapet skal klare å generere fremtidige inntekter som forsvarer den investerte kapitalen, sier styreleder Gunnar Hviding til avisen.Hovedeier Kristoffer Stensrud var fredag på reise, men skrev i en tekstmelding til DN at «så lenge vi lager verdens beste øl vil det bli god butikk».Ifølge et oppslag i avisen i 2014, har Stensrud og familien hans har skutt inn 60 millioner i Lervig.