omtaler saken fra , der avisen skriver at flyselskapene bare er detaljer unna en avtale. Planen er at passasjerer fra den irske lavprisgiganten Ryanairs kortdistansenett skal sluses inn på Norwegians langdistanseruter, en såkalt feeder-avtale.Norwegians informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen bekrefter at selskapene har vært i samtaler om en slik avtale, men sier at det ikke foreligger noe håndfast på nåværende tidspunkt.– Ja, Norwegian har hatt samtaler med Ryanair og andre om et mulig samarbeid som går ut på at passasjerer på konkurrentenes europaruter kan fly videre med Norwegian interkontinentalt, sier Sandaker-Nielsen til E24.– Vi har sagt at vi er interessert i å samarbeide med selskaper som kan feede trafikk inn til langrutene våre, spesielt på London Gatwick. Ryanair er et eksempel på en aktør som kan vært aktuell for dette, legger han til.Ryanair har veldig mange passasjerer, men ingen langdistansefly som kan rekke for eksempel over Atlanterhavet. I januar fraktet selskapet 7,5 millioner reisende.