Ifølge Brønnøysundregistrene ble det åpnet konkurs i fiølgende selskaper i uken som gikk:
Østfold:Akershus:Oslo:Hedmark:Oppland:Buskerud:Vestfold:Telemark:Aust-Agder:Vest-Agder:Rogaland:Hordaland:Sogn og Fjordane:Møre og Romsdal:Sør-Trøndelag:Nord-Trøndelag:Nordland:Troms: Her finner du fullstendig oversikt
HAUGE MULTIMEDIA AS KNOSSOS KRETA AS OREGANO PIZZA & GRILL AS AIRPORT MOTEL & APARTMENT AS ALLES VELVÆRE AS ASKER OPPLÆRING AS KOLSÅS FRUKT OG GRØNT AS MASKINTRANS AS NORSTILLAS AS ROMERIKE BYGG AS VASKEMESTEREN AS ZORA ASCARGOSPOTTER AS G S TRANSPORT AS MALEX AS MCATERING AS MH DRIFT AS ORS AS OSLO BEMANNING AS PM HOLDNING AS TEKNO NORD AS VIRAL MEDIA GROUP AS VOLAT AS RENA PUB AS TOLGA BYGGVARE ASANKER FORM AS LANDSBYBAKEREN ASROOMIS ENTERPRICES AS TRENOVA AS ABI DRIFT AS AF RECRUIT AS BRANNSTOPP NORGE AS FROYO AS OVERFLATESERVICE VESTLANDET AS UNIQUE ASAGDER & GRENLAND SALGSSELSKAP AS ANTIDOTUM HOLDING AS ANTIDOTUM NORGE AS MUNKEN TURIST AS NETTMONTASJE ASGULL FUNN AS GULLSMEDGRUPPEN AS INNOVASJONSMILJØ AS JUVELEN NORGE AS NØISOMHETEN BOLIGER AS ODDEN KONTORSEKSJON AS PAN SERVICES AS PANORAMA AS PANORAMA GRUPPEN AS POSTHUSGÅRDEN ASABL BYGG OG EIENDOM AS ST LEIF & GUTTA AS TEAMUP AUTOMASJON ASBUTIKKDRIFT UNDHEIM & KALBERG AS EXTRA HJELP AS FLYTTEBOX AS KVABOR AS TOTAL PROSJEKTUTVIKLING AS YES ERP & LOGISTICSBERGEN MATFORUM AS ECW AS FRESCOHALLEN SERVERING AS GM MULTISERVICE AS HOMSTVEDT SIGURD AS MH BYGG & VVS AS NORDVIK STEINAR AS NORHEIMSUND INDUSTRISERVICE ASJOHNSEN LANDBRUK AS SOLHEIM CLOTHING ASNORDVEST BOLIG AS SCANHUS ASMA TEKNIKK AS NIDAROS FORSIKRINGSSENTER AS RISSA KVALITETSMØBLER OG SNEKKERING RUTHS SPORT OG MOTE AS SUNDT BYGG AS YES VI LEKER LADE AS CENTRUM SHOPPING AS TRØNDER BYGG ASBILSENTERET SANDNESSJØEN AS FJELLPROFFEN AS SULITJELMA HOTELL DRIFT ASHARSTAD SIKKERHET & SERVICE AS KROA THAI AS SHIN SUSHI TRONDHEIM TORG AS TROMSFISK AS I tillegg ble det åpnet 24 personlige konkurser.