Totalt gjennomførte fra de såkalte arbeidskrimgruppene i Stavanger, Oslo og Bergen tolv større aksjoner i disse tre byene i fjor, skriver. I gruppene samarbeider politiet, Arbeidstilsynet, Nav og Skatteetaten om å undersøke og forsøke å avdekke kriminalitet.I hovedsak var det bygg- og anleggsbransjen som fikk mest oppmerksomhet, men også bilpleiefirmaer, bilverksteder, samt serverings- og utesteder ble kontrollert, skriver avisen. Totalt 1.500 virksomheter, 1.200 arbeidsplasser og rundt 5.700 personer ble sjekket. I Stavanger alene ble hele 24 kriminelle aktører identifisert.– Det er bare fantasien som setter grenser for arbeidslivskriminaliteten. Vi får høre helt utrolige historier om hva folk bli utsatt for. Nettopp derfor er det viktig å intensivere innsatsen og at den forsterkes, sier arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H). (©NTB)