Sent i fjor kom nyheten om at Justin Bieber nok en gang hadde planer om å besøke Norge som en del av popstjernens «Purpose»-turné, skriver.Den kjente popartisten har en enorm fanskare her til lands, ifølge magasinet.Da det ble lagt ut såkalte «meet and greets» for salg (disse inkluderer møte og bilde sammen med Bieber) ble billettene revet bort – til tross for den hårreisende prisen;De dyreste VIP-billettene kostet i overkant av 17.000 norske kroner.Nå skriver Seher.no at det dessverre ser det ut til at de mest ivrige «belieberne» har punget ut til ingen nytte. I natt bekreftet nemlig popstjernen selv at han avlyser alle kommende møter med fansen i turnésammenheng.«Jeg elsker å møte så fantastiske mennesker, men mot slutten er jeg så fylt med andres energi at jeg ender opp med å føle med tom og lei meg. Jeg vil gjøre folk glade og få dem til å smile, men ikke på min egen bekostning. Meet & greets gjør meg både fysisk og psykisk utmattet, jeg blir så sliten at jeg blir deprimert»,skriver stjernen på Instagram.