- Flyplassen holdes stengt for passasjerer i alle fall til lørdag, sier en talsperson for flyplassen.Flyplassen ber passasjerer om å kontakte sine flyselskaper for mer informasjon.Eksplosjonene som rammet avgangshallen, førte til store ødeleggelser. Etterforskningen pågår fortsatt, og flyplassen venter fortsatt på å få tilgang for å undersøke skadeomfanget.Rundt 500 flygninger ble innstilt tirsdag etter angrepene i avgangshallen på Brussel lufthavn Zaventem. Alle flygningene mellom Brussel og Oslo lufthavn onsdag ble innstilt, ifølge Avinors. Også Brussels Airlines flygning torsdag morgen er innstilt.Metrolinjene 1 og 5 i Brussel er åpne igjen etter angrepet, men med et begrenset antall stasjoner er i drift onsdag. Linjene som er stengt, er erstattet med busser.Eurostars tog mellom London og Brussel er i normal drift onsdag, men passasjerer må beregne en time ekstra som følge av sikkerhetstiltak.To eksplosjoner rammet avgangshallen på Brussel lufthavn Zaventem like før klokken 8 tirsdag morgen. Overvåkingsbilder fra flyplassen viser tre mistenkte som tar seg inn på flyplassen med bager på bagasjetraller. (©NTB)