Dette er de tre beste arbeidsplassene

Asias beste arbeidsplass ble nylig kåret.

Det var lite aktivitet på den store DHL- og Bring-terminalen på Skedsmo, etter at 900 transportarbeidere er tatt ut i streik. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix

De som jobber i fraktgiganten DHL eller techfirmaene Atlassian og Salesforce har skutt gullfuglen. Ifølge the Great Place to Work Institute's ferske kåring av "Best Workplaces 2016", er dette de tre beste arbeidsplassene i Asia.De tre selskapene gikk til topps i deres respektive kategorier; multinasjonale, store selskaper og små til medium store selskaper.Omnicom, Google, EMC og Marriott var også blant de fem beste blant de største multinasjonale selskapene, mens Mecca Brands, Indian IT company RMSI Private, the Korea Airports Corporation og kikki.K fulgte rett bak Atlassian.