En intensjonsavtale med det franske cruiserederiet Ponant kan bety milliard­oppdrag for Vards norske skipsverft, skriver Dagens Næringsliv.Ifølge avisen er planen at verftsgruppen skal bygge en serie på fire små, luksuriøse cruiseskip til Ponant. Levering er planlagt å finne sted i tidsrommet fra sommeren 2018 til sommeren 2019, og intensjonsavtalen skal erstattes av en formell kontrakt før utgangen av juni.Først må imidlertid blant annet finansieringen være på plass. Om det går i boks, kan Vard ifølge DN være sikret arbeid for rundt fire milliarder kroner.Vards informasjonsdirektør Hege Akselvoll ønsker imidlertid ikke å oppgi kontraktsverdien.- Men det vil være et betydelig oppdrag, med arbeid til design/engineering, skrogverft, utrustningsverft og våre spesialselskaper, sier hun til avisen.