Forbundsleder Jørn Eggum er full av godord om avisen forbundet hans nå blir medeier i.– Klassekampen har utmerket seg med sin grundige dekning av områder som er viktige for Fellesforbundets medlemmer. Den har vokst til å bli en avis som våre medlemmer har trykket til sitt bryst, sier Eggum til nettopp .Fagforbundet og Industri Energi eier allerede henholdsvis 15 og 5 prosent av Klassekampen. Fellesforbundet blir dermed det tredje LO-forbundet som går inn på eiersiden i avisen. Oppkjøpet ble vedtatt på landsmøtet i fjor, og onsdag vedtok Klassekampens generalforsamling en emisjon rettet mot den nye aksjonæren.Eggum understreker at forbundet på ingen måte har tenkt å rokke ved avisens uavhengighet.– Enhver form for berettiget kritikk og uenighet er udelt positivt og virker skjerpende. Det sier seg selv at Klassekampen ikke er en forlengelse av Fellesforbundets informasjonsavdeling. (©NTB)