Så langt er det kjent at ofrene for terroren i Belgia kom fra Peru, Marokko, Nord-Amerika og Europa. De var mødre, embetsfolk, studenter og misjonærer som tilfeldigvis befant seg på flyplassen og T-banen hvor bombene gikk av og drepte 31 personer og såret 270.Arbeidet med å identifisere ofrene har vist seg å være vanskelig og tidkrevende, selv om noen av navnene er blitt gjort kjent.– Prosessen er blitt komplisert av de spesielt voldelige eksplosjonene og at det er flere utlendinger blant dem, sier en polititalsmann til TV-kanalen RTBF.Fortsatt er det en rekke familier som ikke har fått kontakt med sine slektninger i Brussel etter angrepet. På en Facebook-side for savnede etter terroren ligger det bilder av menn og kvinner – unge og eldre – fra Belgia, USA, Storbritannia og flere andre land.Onsdag kveld var fortsatt tre svenske statsborgere savnet etter terrorangrepet. Ifølge Aftonbladet er den ene av dem en kvinne som skulle ha dratt hjem fra Brussel-flyplassen til Sverige tirsdag morgen. Kvinnens datter har gjort flere forsøk for å finne sin mor, blant annet ved å besøke sykehus i håp om at hun kan være blant sårede som ennå ikke er identifisert. (©NTB)