Rapporten viser at en såkalt Brexit vil koste 100 milliarder pund (om lag 1.200 milliarder norske kroner) og 950.000 jobber innen 2020.CBI hevder at en Brexit vil skape et alvorlig sjokk for britisk økonomi, uavhengig av handelsavtaler landet måtte inngå med sine tidligere europeiske partnere.– Analysen viser veldig tydelig hvorfor det vil bli et skikkelig tilbakeslag for levestandarden, jobber og vekst å forlate EU, sier direktør i CBI Carolyn Fairbairn i en uttalelse.Industriforbundet har tidligere gjort det klart at de vil kjempe for at Storbritannia skal forbli i EU, men har blitt kritisert av EU-motstandere som mener at næringslivet er delt i synet på saken.Britene holder EU-avstemning 23. juni. Meningsmålingene tyder på jevnt løp i folkeavstemningen om fortsatt britisk EU-medlemskap, men nærmere 20 prosent av britene sier at de ennå ikke har bestemt seg.