Fjellhotellene melder om fulle hus i påsken, og gode tider til fjells gir penger til investeringer. Nå blar eierne av Norefjell Skisenter opp 40 millioner kroner for å få mer snø, skriver Dagens Næringsliv.- Investeringen markerer begynnelsen på et investeringsprogram der det satses på forbedring og modernisering av skisenteret på Norefjell, sier en av eierne i Norefjell Prosjektutvikling, Marianne Blystad, til avisen om investeringen i nytt snøproduksjonsanlegg.Ifølge daglig leder i Norefjell Skisenter, Marius Arnesen, vil investeringen utvide skisesongen med inntil halvannen måned.- Det er den største invester­ingen for Norefjell skisenter siden det ble investert i stolheiser i 1986. Norefjell får snøsikkerhet minst på høyde med andre skidestinasjoner. På en normal vinter vil vi kunne åpne inntil én måned tidligere og avslutte to uker senere, sier Arnesen til DN.