Jens Ulltveit-Moe håper ny allianse skal løfte salget

Peppes Pizza + Dolly Dimple’s = sant.

Peppes Pizza-eier Umoe Restaurants AS blir majoritetseier i Dolly Dimple’s. Merkevarene skal utvikles videre i et felleseid selskap, hvor tidligere Dolly Dimple’s-eier NorgesGruppen Servicehandel AS også beholder en andel.Peppes Pizza og Dolly Dimple’s kommer til å fortsette som to merkevarer - samtidig som de sammen vil utgjøre en toneangivende, norsk aktør i markedet.- Markedet for uformelle spiseopplevelser er krevende og vi forholder oss til konkurranse fra en rekke norske og internasjonale aktører, sier Sverre Helno, konsernsjef i Umoe Restaurants AS.Peppes Pizzas har 81 restauranter mens Dolly Dimple’s eier 43 restauranter.Selskapet blir en allianse hvor NorgesGruppen Servicehandel AS er med videre som partner med 20 prosent av eierandelen, mens Umoe Restaurants kontrollerer resten. Det nye selskapet går inn som en del av konsernstrukturen til Umoe Restaurants AS.Kjøpet er betinget av en godkjennelse fra Konkurransetilsynet.