Microsoft sier det var "utvetydig galt" for å arrangere en fest med lettkledde kvinnelige dansere i forbindelse med den årlige Game Developers Conference i San Francisco, ifølge Bloomberg.Festen, hvor lettkledte dansere opptrådte på hver sin miniscene ved inngangen til lokalene iført svært små skoleuniformer, har høstet krass kritikk.Lederen for Microsofts Xbox-divisjon sa i en uttalelse at arrangementet der go-go-danserne opptrådte, og som ble holdt etter arbeidstid, ikke på noen måte representerer Microsoft eller Xbox' verdier.En talskvinne fra Xbox nektet imidlertid å kommentere danserne.Flere personer som deltok på etter festen har brukt sosiale medier til ytre sine meninger om arrangementet. Flere sier de ble fornærmet og skuffet over å se go-go-danserne.Noen har også bemerket ironien ved at Microsoft kun noen timer tidligere, hadde sponset en "Women in Gaming"-lunsj for å fremme mangfold i bransjen.