- Penger og status uviktig

Stjerneskuddet Matoma gjør internasjonal kometkarriere som DJ.

- Pengene, suksessen og status betyr ingenting. Det var ikke derfor jeg startet med dette, sier Tom Stræte Lagergren, også kjent som Matoma, til Dagbladet.I rekordfart har hedmarkingen jobbet seg opp til å bli en anerkjent elektronika-artist.LES OGSÅ: Kygo har tjent 100 millioner kronerAvisen skriver at Matoma allerede har samarbeidet med verdensstjerner som Jason Derulo, Jennifer Lopez, Eminem og Enrique Iglesias.Og energiske riff og tropiske rytmer har plassert ham på lista over de 100 mest spilte artistene på Spotify - i verden.I løpet av de to siste årene har han gått fra å spille på norske studentarrangementer, til å stå foran 65.000 publikummerer i Brasil.- Jeg tror det handler om hardt arbeid, at jeg alltid er meg sjøl, har god energi og respekt for mmenseker rundt meg. Dette statusopplegget - med kjendisene i Hollywood og sånn - er ikke viktig, sier Matoma til Dagbladet.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker