Ryanair med nye flyvninger fra Rygge

Ryanair ser ut til å fortsette å fly fra Moss Lufthavn Rygge likevel, trass i at regjeringen insisterer på å innføre den omstridte flypassasjeravgiften.

RYGGE 20130411.Fly fra Ryanair på Moss lufthavn Rygge.Foto: Marte Christensen / NTB scanpix Christensen, Marte

Det irske lavprisselskapet har tidligere gjort det klart at det vil stenge basen på Rygge fra 1. november, med mindre avgiften skrinlegges. Men nå har Ryanair lagt ut nye billetter for salg kommende vinter, blant annet til Kanariøyene, Krakow og Bergamo, melder Sarpsborg Arbeiderblad.– Det er mulig å bestille reiser til Las Palmas og Tenerife, opplyser markedssjef Silje Thoresen til avisen. Hun ser positivt på regjeringens beslutning om å utsette innføringen av flypassasjeravgiften fra 1. april til 1. juni.– Vårt håp er at regjeringen klarer å finne en alternativ inndekning til avgiften i revidert nasjonalbudsjett, sier hun.