Stjal post – svindlet for 100.000 kroner

En Hamar-mann er tiltalt for å ha stjålet posten til 57 personer og misbrukt personopplysningene han skaffet seg til å lure til seg penger.

Mannen ble pågrepet i november i fjor og har siden sittet i varetekt mens etterforskningen har foregått, skriver Hamar Arbeiderblad.Mannen er siktet for å ha tatt ut mer enn 100.000 kroner og forsøkt seg på ytterligere flere hundre tusen kroner ved å misbruke folks personopplysninger. Tyveriene og svindelforsøkene skjedde mellom 2013 og 2015.– Dette er en omfattende sak. Vi mener å kunne bevise at han har stjålet store mengder post. Dette ble funnet igjen hjemme hos ham, sier politiadvokat Andre Van Der Eynden.Mannen er også siktet for to ran, for å ha båret kniv på offentlig sted og for noen mindre narkotikaforbrytelser.Tiltalte nekter straffskyld på de fleste punktene i tiltalen og politiet kommer derfor til å føre hele 30 vitner i saken når den starter i Hedmarken tingrett etter påske.