Ifølge Brønnøysundregistrene ble det åpnet konkurs i følgende selskaper i uke som gikk:
Østfold: Akershus: Oslo:Hedmark:Oppland:Buskerud:Vestfold:TelemarkAust-Agder:Vest-Agder:Rogaland:Hordaland:Møre og Romsdal:Sør-Trøndelag:Nord-Trøndelag:Nordland:Troms:Finnmark: Her finner du fullstendig oversikt.
BORG PLATEBAR AS KC INVEST AS    POMELO AS     A SANDNES AS ADURNA BEKKESTUA AS  FLASHMONT AS LENDI AS LINNEA DRIFT AS MALERIET I AKERSHUS AS THOMSEN SNEKKER AS VIK TRANSPORT      BRAVO RENHOLD AS DRÈ MANAGEMENT AS ERA SERVICE SYSTEM AS FRESKO AS GODHEIM BYGGMONTASJE GOLD CONTROL AS HD ENTREPRENØR AS MI SERVICE AS NORENT AS PILESTREDET KLINIKKEN AS  POLYGON SOFTWARE AS SCANDINAVIAN FACILITY PARTNER AS  SKANDINAVISK BYGGEKOMPAGNI AS SOGNSVEIEN INVEST I AS  SOGNSVEIEN INVEST II AS    STEIERMARK INDUSTRIEBAU AS TOPP JOBB HOLDING AS LILLEBITEN AS      EIENDOMS-SERVICE AS FIRST WEBHOUSE AS T HELGERUD AS AUTO6 AS BOOK 2 MONDO AS BYGG OG OPPUSSING TJENESTER AS  FARGELAND DRAMMEN AS HBC SMART REPAIR AS INDIA WALE INDISK RESTAURANT GATE AS KSN ENTREPRENØR AS LH HOLDING INVEST AS RYPES MEK VERKST & FUNDAMENTERING AS SP FRONTIERS AS  TRYGG MEMBRAN AS      FARGE OG FORM AS   SEM HÅNDTVERKSTJENESTER    : DALEVOLD TONJE MARIE AS  GRENLAND BYGG OG MASKIN AS KCM AS KRONEN SPA & VELVÆRE AS SALT & SWEET CATERING AS VESTMAR RÅDGIVNING AS   BASO AS ELGVIN EIENDOM AS GD TRANSPORT AS PK BYGG OG ENTREPRENØR AS BYGGSERVICE PLUSS AS DESIGNGLASS AS    KNK TUNING AS    LAFERD AS  NESBØ AS PAE INVEST AS RENNES O AS     ENERGIMAT AS GCW INDUSTRIER NORGE AS JA EIENDOMSINVEST AS JPS PIPING RMN AS  UOLUS AS VENTILASJONSRENS SØR AS VIKEDAL BO & SERVICESENTER AS      BERGEN MUSIKHANDEL AS CRIFO VERDISIKRING AS CROSSFITSENTERET AS ERIKSEN TRANSPORT OG ANLEGGSERVICE GIANET KNARVIK AS GOMAS AS NETSAVE AS ODIN SOLUTIONS AS OS ANLEGG AS SALGSUTVIKLERNE AS SEGAL HOLDING AS   LIE ODDMUND AS PARTHIAN SOLUTIONS AS PROSIT DESIGN OG KOMMUNIKASJON AS RUST CLUB & SCENE AS SOLHØGD INTERIØR AS      ATSØ AS    FJORDGLEDE AS    REBEL MUSIC AS      RESSEM MASKIN AS  TORVETGRILL LEVANGER AS VASKERIET NAMSOS AS   RIFICO AS  SØMNA SPORT AS T H R MULTISERVICE  THOMASSEN & SØNN MASKIN OG ANLEGG TS TRANSPORT SERVICE & UTLEIE AS      CLEOPATRA AS KLÆR OG INTERIØR FOSSEBYGG AS VADSØ SERVICESENTER ASI tillegg ble det åpnet 37 personlige konkurser.