12 nye land under lupen

Bisnode D&B kommer med ny «alert» på 12 land.

Publisert 15. april 2016 kl. 13.54
Oppdatert 15. april 2016 klokken 13.57
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 248 ord
Bisnode D&B er ute ned en ny ‘Country Insight e-Alert’, hvor selskapet bistår kundene i å avdekke fremtidige handelsmuligheter -og farer innenfor alle de globale markeder. Snapshot-oppdateringen gir et innblikk i den siste ukes viktigste hendelser.
AfrikaMidt-ØstenVest-EuropaØst-EuropaAsiaAmerika D&B
Kenya – IMF godkjenner en ny ‘føre-var’ økonomisk redningspakke.Mauritius – Den økonomiske veksten tiltar på tross av svake bygg- og forretningsinvesteringer.Jordan – Dun & Bradstreet nedgraderer Jordans Country Risk rating på bakgrunn av økende bekymringer innen både politikken, aksjemarkedet og makroøkonomien.Syria – En kollaps innen eksporten undergraver en av de økonomiske vekstpilarene.Frankrike – Ny data maler et dystert bilde av Frankrikes økonomi i den nærmeste fremtid.Irland – De økonomiske utsiktene bedres betraktelig etter flere år med stagnasjon.Ungarn – Gjennomsnittlig lønnsnivå stiger raskt og får en betydelig konsekvens for økonomien.Romania – Kredittmiljøet i landet bedres etter en lang periode med stagnasjon.Bangladesh – Robust vekst i klessektoren støtter opp rundt vekstmomentet i landet, men utsiktene er på lengre sikt dårligere.New Zealand – Vekstmomentumet vil trolig dabbe av i løpet av første halvdel av 2016.Bolivia – En kontinuitetsplan aktiveres for å veie opp for konsekvensene av råvareprisfallet.Equador – Den økonomiske aktiviteten faller igjen, sammen med regjeringens tillitsmålinger.er verdens mest spesialiserte data- og informasjonsleverandør. D&Bs database inneholder informasjon om mer enn 240 millioner foretak i mer enn 240 land. D&B dekker også de fleste land gjennom sin ”Country Insight” makrorapport. Denne gir oversikt over økonomisk, politisk og handelsmessig risiko i et land. Bisnode D&B Norway AS er en del av Bisnode-konsernet, Europas ledende leverandør av kreditt- og forretningsinformasjon.