DN solgte TDN Finans

NHST Media Group, konsernet som blant annet eier Dagens Næringsliv, har solgt to datterselskaper. Ett av dem er nyhetsbyrået TDN Finans.

Publisert 15. april 2016 kl. 06.21
Oppdatert 15. april 2016 klokken 06.24
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 83 ord
dagens næringsliv
Kjøperne er Infront AS, et programvare- og markedsanalyseselskap, skriver DN. I tillegg er det finske programvareselskapet Intstream OY solgt til det finske selskapet Enegia. Salgene gir en nettogevinst på 19 millioner kroner, opplyser konsernsjef Gunnar Bjørkavåg.– Salgene er begrunnet rent finansielt. Vi kunne godt fortsatt å eie TDN Finans, men vi har solgt selskapet for en pris som overgår vår egen verdsettelse. Vi får en god pris, sier Bjørkavåg.Dagens Næringsliv skal fortsette å samarbeide med selskapet, som leverer korte nyhetsmeldinger fra finansmarkedet. (©NTB)