Naturvernforbundet: – En del av det grønne skiftet

Naturvernforbundet mener det ikke er noen grunn til å gråte over at Ryanair trapper ned på Rygge.

Styret i Rygge sivile lufthavn vedtok tirsdag kveld å legge ned driften fra 1. november dersom Ryanair holder fast ved beslutningen om å droppe å bruke Rygge som base. Det skjer som en følge av innføring av flypassasjeravgiften.– At noen virksomheter må omstilles eller legge ned er en del av det grønne skiftet. Ryanair er ingen pådriver for gode miljøløsninger, så det er ingen grunn til å gråte over at de trapper ned sin virksomhet, sier Holger Schlaupitz, fagsjef i Naturvernforbundet. (©NTB)Styret i Rygge sivile lufthavn vedtok tirsdag kveld å legge ned driften fra 1. november dersom Ryanair holder fast ved beslutningen om å droppe å bruke Rygge som base. Det skjer som en følge av innføring av flypassasjeravgiften.– At noen virksomheter må omstilles eller legge ned er en del av det grønne skiftet. Ryanair er ingen pådriver for gode miljøløsninger, så det er ingen grunn til å gråte over at de trapper ned sin virksomhet, sier Holger Schlaupitz, fagsjef i Naturvernforbundet. (©NTB)