Oppbemanner i krisetid

Norconsult går mot strømmen og ansatter flere ingeniører i kriserammede Stavanger.

Det rådgivende ingeniørkonsernet Norconsult søker etter flere ingeniører i krisebyen Stavanger. Selskapet tjener penger som aldri før og oppbemanner, skriver Dagens Næringsliv.- Vi fikk i fjor 250 nye medarbeidere og gjennomførte fire oppkjøp. I og med at det er en del som slutter blant annet som følge av naturlig avgang, fikk vi ifjor en nettoøkning på rundt 100 ansatte, sier konsernsjef Per Kristian Jacobsen til avisen.Nå har selskapet 3000 ansatte hvorav 2200 i Norge. Og flere skal det bli.- Vi har utlyst åtte nye ingeniørstillinger i Stavanger. Der får vi mange søkere. Jeg håper det også kommer inn mange gode søkere, sier Jacobsen.- Vi har mye å gjøre innenfor samferdsel i denne regionen blant annet med planlegging av den nye veistrekningen mellom Lyngdal og Stavanger, forteller han.For 2015 kan Norconsult vise til et historisk godt driftsresultat på 332 millioner kroner. På bunnlinjen før skatt satt selskapet igjen med 328 millioner kroner.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også