Tør du gjøre business i disse landene?

Bisnode D&B kommer med ny «alert» på 12 land.

Næringsliv

Bisnode D&B er ute ned en ny ‘Country Insight e-Alert’, hvor selskapet bistår kundene i å avdekke fremtidige handelsmuligheter -og farer innenfor alle de globale markeder. Snapshot-oppdateringen gir et innblikk i den siste ukes viktigste hendelser.AfrikaAngola – Dun & Bradstreet nedgraderer Angolas Country Risk rating på bakgrunn av oljeprisfallet.Ghana – Den økonomiske veksten svekkes foran økende inflasjon og forverret forbrukertillit.Midt-ØstenOman – Regjeringen søker større investeringer innen turistnæringen med mål om å doble antall besøkende.Syria – Andre land forsøker å forhandle frem en våpenhvile.Vest-EuropaØsterrike – Den høyreradikale kandidaten topper listen etter første runde med valggivning i presidentvalget.Kypros – Den økonomiske gjenopprettingen fortsetter med stadig lavere arbeidsløshet og positive industridata. Øst-EuropaBulgaria – Budsjettet fortsetter å overprestere regjeringens mål, og bekrefter sådan at den finansielle konsolideringen går etter planen.Russland – Økende spenning mellom Russland og Vesten øker frykten for en direkte militær konflikt.AsiaAustralia – Flyktig prisstigning gjør at Reserve Bank reduserer sin kontantandel til et nytt bunnivå.Kina  – Økt usikkerhet rundt regelverket for lovlig handel på tvers av landegrensene.Amerika Chile – Arbeidsløsheten øker på bakgrunn av at den økonomiske uroen begynner å vise seg.Guatemala – Den økonomiske aktiviteten ser robust ut ettersom at man opplever positiv smitteeffekt fra naboland og en stabil innenlands etterspørsel.D&Ber verdens mest spesialiserte data- og informasjonsleverandør. D&Bs database inneholder informasjon om mer enn 240 millioner foretak i mer enn 240 land. D&B dekker også de fleste land gjennom sin ”Country Insight” makrorapport. Denne gir oversikt over økonomisk, politisk og handelsmessig risiko i et land. Bisnode D&B Norway AS er en del av Bisnode-konsernet, Europas ledende leverandør av kreditt- og forretningsinformasjon.

dun & bradstreet
bisnode
Nyheter
Næringsliv