Kolonihagen blir en del av Rema

Rema har nå sikret seg over 80 prosent av aksjene i Kolonihagen.

Foto: Finansavisen
Næringsliv

Rema girer opp satsingen på økologiske matvarer og kjøper seg opp i matkasseleverandøren Kolonihagen, skriver Dagens Næringsliv.Matvarekjeden kjøper 82 prosent av Kolonihagen-aksjene for en konfidensiell kjøpesum.- Dette er en merkedag på alle måter. Avtalen er det største som har skjedd i matindustrien på lang tid, sier daglig leder i Kolonihagen, Kristina Finne, til avisen, og påpeker at det var nødvendig å ta inn en ny eier med muskler.- Ambisjonen vår var ikke mulig å ta ut alene, forteller hun.Også i Rema er de svært fornøyde.- Her ser vi et stort potensial. Vi har mulighet til å gjøre dette større ved å tilføre volum og å løfte Kolonihagen. Det skal ikke gå på bekostning av kvaliteten, sier Remas kommunikasjonsdirektør Mette Fossum Beyer til DN.

kolonihagen
rema 1000
Nyheter
Næringsliv
Handel