Klubben har blitt omtalt som en kriminell énprosentklubb, men dette avviser talsperson Johan Amundsen overfor lokalvisen .– Politiet tar feil. Det er bare å sjekke rullebladene våre så ser man hvor kriminelle vi er, og vi har ikke gjort noe galt der oppe, sier Amundsen. Lensmann Bernt-Ingar Jahren sier klubbens nye status som trossamfunn ikke endrer politiets oppfatning.– For oss er dette fortsatt en énprosentklubb som vi knytter opp mot kriminalitet. Vi har ikke funnet noe kriminelt der oppe, men klubben knyttes til kriminalitet, og da er det vår jobb å avdekke, forebygge og følge opp dette.Kommunene har forsøkt å tvinge klubben ut av bedehuset på Haga i Nes, etter at klubben kjøpte huset i 2014, skriver . Registreringen av Gremium er gjort for å ta fra kommunen et av argumentene i kampen mot kommunen. Men Amundsen sier også at han synes folk skal ta dem seriøst som trossamfunn.– Vi tror på den hellige kraften rundt tallet sju, og vi mener at dette er en samlende kraft av mange mennesker, sier Amundsen. (©NTB)