I et langt Facebook-innlegg med tittelen «Young fortsetter å nekte Trump tillatelse til å bruke hans musikk» utbroderer Young sitt syn på Trump, melder musikkmagasinet .Trump har ved flere anledninger spilt Youngs musikk under sin valgkamp. Blant annet har han brukt låta «Rockin' the Free World», selv om musikeren har bedt ham om ikke å gjøre det.Trump har på sin side kalt Neil Young en hykler og tvitret et bilde av artisten og skrevet at Young har bedt ham om å investere i hans egen musikktjeneste Pono. Det var imidlertid før Trump bestemte seg for å forsøke å bli USAs neste president.I forbindelse med Facebook-innlegget har Neil Young lastet opp en video fra en konsert der artisten gjøre det klart hva han synes om den styrtrike eiendomsmogulen og politikeren: «Fuck you, Donald Trump», sier han på scenen. (©NTB)