430 piloter ville blitt tatt ut i streik dersom partene ikke hadde kommet til enighet. Det ville rammet mye av SAS' trafikk i Norge.Norsk Cockpitforbund og SAS Norge Pilotforening (SNF) og arbeidsgiveren SAS hadde frist ved midnatt natt til torsdag for å komme til enighet hos Riksmekleren i Oslo. Det klarte de ikke, og forhandlingene fortsatte på overtid til langt utpå torsdag ettermiddag.Torsdag startet også mekling i vekteroverenskomsten mellom Parat og NHO Service. Fristen er ved midnatt natt til fredag.Dersom det ikke blir enighet her, blir 250 vektere på Oslo lufthavn tatt ut i streik, noe som i så fall vil medføre at Avinor stenger flyplassen for alle som skal reise ut fra Gardermoen fredag.Også 400 svenske SAS-piloter risikerer å bli tatt ut i streik fredag, noe som også vil ramme luftfarten i Norge. Her er meklingsfristen fredag klokken 18.(©NTB)