Storinvestor feiret Brexit med champagne

Den kjente danske investoren mener Brexit er "en fantastisk mulighet til å få redefinert EU".

Lars Seier Christensen Foto. Saxo Bank

Mannen bak Saxo Bank, mangemilliardær og investor Lars Seier Christensen feiret Brexit natt til fredag - på sin yacht d'Angleterre i Middelhavet, skriver Børsen.Han sier til de danske avisene Børsen og Berlingske at han ikke er bekymret for Brexit - hverken for de politiske og økonomiske perspektivene.Hans kommentar til hvordan Brexit vil påvirke finansmarkedene fremover var:- Det er ikke overraskende at det kommer en stor reaksjon. Markedet trodde det gikk mot remain, derfor ble reaksjonen ekstra voldsom. Jeg tror markedet vil stabilisere seg iløpet av få handelsdager.Han peker dessuten på at de som tror at Storbritannia nå vil bryte fullstendig med EU tar feil.- Det er ikke snakk om å avbryte samhandelen mellom Storbritannia og EU. Ingen av dem har råd til det. De som tror det, vil bli skuffet, sa Lars Seier Christensen til Børsen.