Nordea Markets konstaterer at forrige uke ble avsluttet med risk-off og fall i både aksjemarkeder og oljepris.Og trenden fortsetter mandag morgen.- De svake sysselsettingstallene i USA har tydeligvis satt en støkk i markedene. Samtidig viser de siste meningsmålingene økt oppslutning om Brexit, skriver sjeføkonom Kjetil Olsen i dagens morgenrapport.Denne uken vil ikke ha noen norske makrotall å by på, men internasjonalt vil fokuset være på nye meningsmålinger rundt Brexit og rentemøter i USA, England, Japan og Sveits.- Uken starter imidlertid rolig, men i morgen får vi detaljhandelstall fra USA og konsumpriser fra Storbritannia og Sverige. Det er fortsatt usikkert om sysselsettingstallene for mai i USA var en midlertidig blipp, eller et tegn på at økonomien begynner å svekkes. Det vil derfor bli et større fokus på tirsdagens detaljhandelstall enn vanlig, skriver Olsen.Ukens høydepunkt blir onsdagens rentebeskjed fra Fed.- Markedet har nå priset null sannsynlighet for at det blir en renteøkning nå i juni. Vi er enig med markedet, men venter samtidig at Yellen vil bruke anledningen til å si at døren for en renteøkning er åpen i juli eller september, sier Olsen.