Eivind Yggeseth

Fikk gevinst med ny ledelse

Umoe ser resultater av ledelsesbytte.

Investor Jens Ulltveit-Moe byttet ifjor ut ledelsen i sin brasilianske virksomhet og Umoe Restaurant i Norge.- Det var dramatisk i 2014. Forbedringen ifjor er stor, og har fortsatt i år, sier investor Jens Ulltveit-Moe til DN.Umoe Gruppens regnskap for 2015 viser et resultat før skatt på 54 millioner kroner.- Det første og viktigste er at vi har fått tapene i Brasil under kontroll. Det er fortsatt et negativt resultat, men det er vesentlig bedre enn året før. Vi har satt inn ny ledelse og fått gode resultater av det, sier Ulltveit-Moe til DN.Konsernets restauranter - inkludert Peppes Pizza, Burger King og Starbucks - bidrar til økt resultat for Umoe Gruppen med et overskudd på 43 millioner kroner.- Vi har også byttet ut ledelse i Umoe Restaurants, og ser en voldsom vekst. Jeg mener at det totalt er blitt investert 150 millioner kroner i restaurantdriften. Vi har åpnet 44 nye Burger King og 15 Starbucks i løpet av 2015 og første kvartal i år. Vi har aggressiv vekst, sier investoren til DN.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også