Han hjelper Bjørneparken til å overleve

Milliardær Olav Thon gir nok en gang penger til Bjørneparken i Flå i Hallingdal.

Næringsliv

- Jo, det stemmer, sier Olav Thon til DN, på spørsmål om han nok en gang har gitt penger til Bjørneparken i Hallingdal.Han skal ha overført 30 millioner kroner denne gang, og siden Bjørneparken måtte skrive ned verdier på 50 millioner kroner, var pengene svært viktige for videre drift. Thon sier det nå går bra for Bjørneparken, og viser til at det er stor økning i besøkstallene, ifølge avisen. Gjennom store gaver har milliardæren bidratt til å bygge opp Bjørneparken i Flå i Hallingdal. Parallelt har hans selskaper også utviklet et digert kjøpesenter og eget hotell på Flå.Siden 2006 har Olav Thon investert nesten 100 millioner kroner i Bjørneparken. 

Olav Thon
bjørneparken
Nyheter
Næringsliv