Tidligere rådgiver saksøker Bunnpris

Rådgivningsselskapet Saga Corporate Finance går til sak mot Bunnpris-kjeden og krever angivelig millioner i meglerhonorarer.

Bunnpris-butikken på Blindern i Oslo. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX.
Næringsliv

Ifølge Adresseavisen knytter søksmålet seg til rådgivning gitt da ICA-butikkene i Norge ble lagt ut for salg i 2014. Bunnpris var en av flere butikkjeder som deltok i kampen om å kjøpe ICA, men det var til slutt Coop som fikk tilslaget. Senere ble likevel 43 ICA-butikker videresolgt til Bunnpris for at Konkurransetilsynet skulle godkjenne avtalen.Styreleder Christian Lykke i Bunnpris-kjedens eierselskap I.K. Lykke sier at søksmålet dreier seg om «noen millioner» kroner.– De mener at uansett om vi kjøpte én eller 550 butikker, så skal de ha det samme, sier han.Partner Ivan Alver hos Saga Corporate Finance ønsker ikke å kommentere søksmålet. Det er satt av fem dager til rettssaken i Sør-Trøndelag tingrett i oktober. (©NTB)

bunnpris
rettssak
Nyheter
Næringsliv