4.000 skal teste nye Oslo Lufthavn i høst

Før nye Oslo Lufthavn åpner i 2017, skal rundt 4.000 frivillige testpassasjerer prøve ut de nye arealene.

BA på Oslo lufthavn Gardermoen
Næringsliv

– Disse testene er svært viktige for oss på Oslo Lufthavn. Vi ønsker at alt skal fungerer for passasjerene våre når vi åpner dørene våren 2017, og er helt avhengig av å få testet alt grundig før vi åpner, sier kommunikasjonssjef Kristian Løksa i Avinor.Områdene skal prøves ut fram til 1. desember, og flyplassen søker nå etter frivillige som kunne tenke seg å teste ut de nye arealene. De frivillige skal til sammen gjennomføre rundt 6.000 simulerte passasjerreiser og 60.000 bagasjeenheter skal håndteres gjennom bagasjeanlegget, opplyser Oslo Lufthavn i en pressemelding.– Alle som melder seg til testingen vil motta et gavekort til en verdi av 1.000 kroner. Vi er på utkikk etter alle typer mennesker, sier Løksa videre.

luftfart
oslo lufthavn
Nyheter
Transport
Næringsliv