Advarer de som handler på nett

Netthandlende nordmenn lar seg lure av merkebikinier, solbriller og sko til knallpriser. Forbrukerombudet advarer mot flere nettbutikker som tilbyr dyre merkeklær for en billig penge.

pc jobb.jpg
Næringsliv

– God tid og litt ekstra penger på kontoen, gjør at mange bruker sommeren til å handle på nett. Men vær kritisk til hvor du legger igjen pengene dine, råder fungerende forbrukerombud Jo Gjedrem.Forbrukerombudet har oppdatert svindelgalleriet sitt, en liste over nettbutikker de advarer forbrukerne mot, med et titalls nye nettsider.I løpet av sommeren har ombudet fått flere tips om butikker som selger typiske sommervarer til en svært gunstig pris.– Sjekk heller butikken en gang for mye enn en gang for lite. Mange skor seg på handleglade nordmenn som stoler blindt på tilsynelatende seriøse nettbutikker, sier Gjedrem. (©NTB)

netthandel
Nyheter
Næringsliv
Handel