Båtavganger kanselleres på grunn av uvær

Fjordline kansellerer to av tre avganger fra Kristiansand til Hirtshals mandag, etter meldinger om dårlig vær, opplyser rederiet.

Foto: Fjord Line
Næringsliv

Kansellering gjelder avgangene klokka 13.30 og 20.15 fra Kristiansand. Avgangen klokka 06.45 vil gå som planlagt.Omtrent 2.000 passasjerer er berørt og vil få valget mellom alternativ reiserute, eller refundert billett, skriver rederiet.Meteorologisk institutt sendte søndag OBS-varsel med meldinger om 50-100 millimeter nedbør i Hordaland, Rogaland og Sogn og Fjordane, mandag og tirsdag. Instituttet melder også om et vindkast på omtrent 25 meter i sekundet.Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) har også utstedt varsel for flom- og skredfare for de gjeldende fylkene.Varselet er gult, det vil si nivå 2 på en skala fra 1 til 4 og innebærer at det stedvis er stor fare for materiell skade på grunn av spesielt intens nedbør eller snøsmelting.Det har ikke kommet meldinger om andre kanselleringer.(©NTB)

fjordline
danskebåten
hirtshals
uvær
Nyheter
Næringsliv