Buchardt bygger designhotell for Stordalen

Foto. Finansavisen
Næringsliv

Før hans første hotell i Helsingfors står ferdig, går hotellinvestor Arthur Buchardt i gang med det neste. Ifølge DN er det snakk om et designhotell i sentrum av den finske hovedstaden, og det vil ha rundt 400 rom.- Helsingfors er Nordens mest spennende hovedstad. Helsingfors er Nordens mest internasjonale by, sentralt i Baltikum og mellom øst og vest - et internasjonalt, kommersielt og politisk møtepunkt. Det er et marked i Helsingfors, sier Buchardt, som skal leie ut også dette hotellet til Petter A. Stordalen. Buchardt skal selv plukke ut fire arkitekter som skal få konkurrere om å bygge det nye designhotellet: En norsk, en finsk, en svensk og en dansk. Utvelgelsen gjør han i samråd med Helsingfors kommune, skriver DN.

arthur buchardt
petter a. stordalen
Nyheter
Næringsliv